Kotia etsivät

Kissanpentuja ja oikein nuoria kissoja ei luovuteta yksittäin kuin perheeseen, jossa on jo ennestään kissa. Harkinnan mukaan pentu voidaan sijoittaa ilman kissakaveria koiraperheeseen. Kissat luovutetaan leikattuina, sirutettuina, loishäädettyinä, rokotettuina sekä FIV- ja FeLV -testattuina. Näistä aiheutuneita eläinlääkärikuluja peritään osittain kissan uudelta hoitajalta. Lemmikillä voi myös olla piileviä sairauksia, joka uuden kodin tulee ottaa huomioon. Kaikki eläimet, niin kanit, kissat kuin koiratkin, vaativat uudelta kodilta sitoutumista. Eläimen pito ei ole ilmaista vaan tulevaisuudessakin eläimen ruoka ja eläinlääkärikäynnit maksavat. Lemmikkiä tulee käyttää säännöllisesti eläinlääkärin tarkastuksessa ja rokotuksilla, sekä tarvittaessa muissa toimenpiteissä. Lemmikki ei ole ilmainen hyödyke vaan arvokas osa perhettä! HUOM! KISSOJA EI SIJOITETA KOSKAAN VAPAASTI ULKOILEVIKSI VAAN ULKOILUN TULEE TAPAHTUA VAIN VALJAISSA TAI SITÄ VARTEN TEHDYSSÄ TARHASSA.

Lemmikin sijoituksesta tehdään uuden hoitajan kanssa hoitosopimus.

(Facebookistakin pääset selaamaan kodinetsintäilmoituksia vaikket olisikaan rekisteröitynyt käyttäjä.)


KOTIA ETSIVÄT KISSAT

KEIJU JA KAPU

Yhteistä kotia etsivät Keiju ja Kapu <3

Musta neito Keiju ja punainen kolli Kapu ovat tämän kesän ulos syntyneitä pentuja ja noin 18 viikon ikäisiä. Kapu pitää jo ihmisen hellittelystä ja tulee välillä itsekin pusuttelemaan :) Keijuakin saa silitellä ja sylitellä tietyissä rajoissa, mutta neiti on vielä kovin, kovin arka ja tarvitsee veljeänsä tuekseen ja turvakseen - siksi heidät luovutetaan vain yhdessä. Kapu on hieman seurallisempi, kun taas Keiju ei ole niin ihmisseurasta perustanut.
Pentujen kesytys on kuitenkin vasta alussa, ja kesytystyön tulisikin jatkua vielä pitkälle uudessakin kodissa. Keiju ja Kapu eivät ole sopivia pikkulapsiperheisiin arkuutensa vuoksi, vaan tarvitsevat rauhallisen, aikuisen kodin, jolla on tietoa, taitoa ja kärsivällisyyttä kesyttää näistä pikkuisista kelpo kotikissoja :) Ruoka ja leikki ovat ipanoille hyviä motivaattoreita.

Keiju ja Kapu luovutetaan loishäädettyinä, kahteen kertaan rokotettuina, sirutettuina sekä mykoplasman, herpeksen, kalikin, klamydian, FIV:n ja FeLVin varalta testattuina. Kapu on jo kastroitu, ja Keijukin pyritään steriloimaan ennen uuteen kotiin muuttoa (mikäli tämä ei onnistu, niin se jää uuden kodin tehtäväksi, mutta kuitenkin SSEY:n laskuun).
Pennut luovutetaan ainoastaan sisäkissoiksi, jolloin ulkoilu tapahtuu joko valjaissa tai turvallisessa ulkotarhassa.

Olisiko sinusta tiikerin ja pantterin kesyttäjäksi?

Lisätiedot ja kotihaut: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

KOTIA ETSIVÄT KOIRAT

Voit kysyä kotia etsivistä koirista numerosta: 044-2636422 (Sini) tai kurkata SSEY:n Facebook-sivulle.

KOTIA ETSIVÄT MUUT ELÄIMET

Tällä hetkellä ei ole kotia etsiviä muita eläimiä :-)

YKSITYISESTI KOTIA ETSIVÄT

Tällä hetkellä ei ole yksityisesti kotia etsiviä :-)