Kotia etsivät

Kissanpentuja ja oikein nuoria kissoja ei luovuteta yksittäin kuin perheeseen, jossa on jo ennestään kissa. Harkinnan mukaan pentu voidaan sijoittaa ilman kissakaveria koiraperheeseen. Kissat luovutetaan leikattuina, sirutettuina, loishäädettyinä, rokotettuina sekä FIV- ja FeLV -testattuina. Näistä aiheutuneita eläinlääkärikuluja peritään osittain kissan uudelta hoitajalta. Lemmikillä voi myös olla piileviä sairauksia, joka uuden kodin tulee ottaa huomioon. Kaikki eläimet, niin kanit, kissat kuin koiratkin, vaativat uudelta kodilta sitoutumista. Eläimen pito ei ole ilmaista vaan tulevaisuudessakin eläimen ruoka ja eläinlääkärikäynnit maksavat. Lemmikkiä tulee käyttää säännöllisesti eläinlääkärin tarkastuksessa ja rokotuksilla, sekä tarvittaessa muissa toimenpiteissä. Lemmikki ei ole ilmainen hyödyke vaan arvokas osa perhettä! HUOM! KISSOJA EI SIJOITETA KOSKAAN VAPAASTI ULKOILEVIKSI VAAN ULKOILUN TULEE TAPAHTUA VAIN VALJAISSA TAI SITÄ VARTEN TEHDYSSÄ TARHASSA.

Lemmikin sijoituksesta tehdään uuden hoitajan kanssa hoitosopimus.

(Facebookistakin pääset selaamaan kodinetsintäilmoituksia vaikket olisikaan rekisteröitynyt käyttäjä.)


KOTIA ETSIVÄT KISSAT

Kotia etsii FELIX

Kotia etsii nuori villikko Felix!

Felix on n. 1-vuotias vilkas, leikkisä ja erittäin sosiaalinen pojankoltiainen. Felix rakastaa menoa ja meininkiä, ja ihan yhtä paljon ihmisiä ja heidän seuraansa. Felix on tottunut lapsiin ja pitää heistä hyvin paljon. Felix on utelias ja haluaa olla kaikessa mukana, sijaiskodissa tottunut myös koiran läsnäoloon. Felix etsii kotia, jossa hellyyden lisäksi olisi tilaa temmeltää ja löytyisi leikkikavereita!

Tämä pikkumies osaa myös nirsoilla ruoan suhteen halutessaan, oikeat murkinat ja merkit kun löytyy niin sitten kelpaa. 😊 Felix on sisäsiisti ja tarpeet tehdään hiekkalaatikkoon. Felix muuttaakin vain sisäkissaksi tai valjaissa/tarhassa ulkoilevaksi. Felix on kastroitu, sirutettu, rokotettu, madotettu sekä testattu mykoplasma puhtaaksi. Uudelta kodilta peritään kulukorvausta 160e.

Kotihakemukset ja lisätiedot: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Kotia etsii YLLÄRI


Suloinen Ylläri saapui yhdistykselle jo syksyllä 2017 suuresta, mutta kesystä kissapopulaatiosta. Hänet käytettiin lääkärin tarkastuksessa, madotettiin, rokotettiin, sirutettiin ja steriloitiin, sekä testattiin negatiiviseksi FIVin, FeLVin ja mykoplasman varalta. Eläinlääkäri arvioi Yllärin iäksi noin 9-10-vuotta, mutta aikuisen kissan tarkkaa ikää on lääkärinkin hyvin vaikea määrittää.

Ylläri sai kodin alkuvuodesta 2018, mutta palautui keväällä takaisin yhdistykselle itsestään riippumattomista syistä. Tässä vaiheessa havaittiin Yllärin purukaluston huonokuntoisuus, parodontiittia ja hammassyöpymää, mitkä molemmat ovat erittäin tavallisia etenkin iäkkäämmillä kissoilla. Hammassyöpymä on etenevä tauti, mikä uuden kodin tulee ottaa huomioon säännöllisinä hammastarkastuksina. Vuonna 2018 Ylläriltä poistettiin kahdeksan syöpynyttä hammasta sekä hammaskivi.

Toisella kierroksellaan SSEY:n sijaiskodissa Ylläri on reipastunut todella huomattavasti Minkäänlaisia ongelmia sijaiskodissa ei ole ollut, vaan Ylläri on pysynyt terveenä, ja on luonteeltaan äärettömän kiltti ja ”helppo”.

Ylläri on luonteeltaan hyvin kaikenlaiseen sopeutuvainen, mutta on alkuun hieman hitaasti lämpeävä ja tarvitsee siihen runsaasti aikaa ja etenemistä omin ehdoin. Uskomme siis, että Ylläri sopeutuisi perheeseen kuin perheeseen. Hän kuitenkin nauttii rauhasta – kuten myös monista rapsuttavista ja huiskaa heiluttavista käsistä :) Kaikenlaiset kodit otetaan haussa siis huomioon! Yllärille voisi tehdä hyvää myös kiltti kissakaveri, miksei koirakaverikin, mutta neitonen on itse enemmän alistuvaa, hiljaista ja huomaamatonta sorttia, joten kaveri ei saisi olla liian dominoiva.

Ylläri luovutetaan vain sisäkissaksi, mutta halutessaan voi ulkoilla turvallisessa ulkotarhassa, valjaissa tai lasitetulla/verkotetulla parvekkeella.

Ylläri etsii sitä parasta mahdollista loppuelämänkotia tositarkoituksella, olisitko se sinä?

Kaikki lisätiedot ja kotihakemukset: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


Kotia etsii VÄISKI


Väiski on kesän pentuja, hieman yli luovutusiän ikäinen herrasmies. Väiski on luontoon syntynyt, mutta sijaiskodissa kesyyntynyt ja onkin oppinut nauttimaan ihmisen huomiosta. Väiski on utelias ja leikkisä pentu, vaikkakin hieman "äijämäinen" luonne. Väiski tulee syliin ja on siliteltävissä, joskin nopeita liikkeitä vielä joskus saattaa varoa. Väiski tulee toimeen lajitovereidensa kanssa ja hänelle etsitäänkin kotia, jossa olisi kissakaveri. Uusi koti osallistuu eläinlääkärikuluihin 160e summalla.

Kotihakemukset ja tiedustelut
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

 

KOTIA ETSIVÄT KOIRAT

Voit kysyä kotia etsivistä koirista numerosta: 044-2636422 (Sini) tai kurkata SSEY:n Facebook-sivulle.

KOTIA ETSIVÄT MUUT ELÄIMET

Tällä hetkellä ei ole kotia etsiviä muita eläimiä :-)

YKSITYISESTI KOTIA ETSIVÄT

Tällä hetkellä ei ole yksityisesti kotia etsiviä :-)